Nedsoft RittenRegistratie oplossingen nu ook verkrijgbaar bij LKQ Fource

Autobedrijven bestellen Nedsoft RittenRegistratie nu nóg eenvoudiger

Fource, onderdeel van LKQ Europe heeft begin april de RittenRegistratie oplossingen van Nedsoft opgenomen in haar productassortiment. “Met deze stap, zijn onze oplossingen voor de autobedrijven in Nederland een stuk bereikbaarder geworden””, aldus Hugo Kampman eigenaar van de Ridderkerkse GPS specialist.

Fource is voor automotive Nederand het kloppend hart als het gaat om onderdelen en gereedschap. Maar ook op het gebied van aanverwante artikelen zijn zij altijd op zoek naar nieuwigheden in de markt. Met de gebruiksvriendelijke RittenRegistratie oplossingen van Nedsoft, die voor garagisten eenvoudig in auto’s ingebouwd kunnen worden, bieden zij een mooie, nieuwe oplossing op het gebied van rittenregistratie. Naast de inbouw tracker bieden ze garagisten ook een handige Plug & Play tracker aan, die door de eindgebruiker eenvoudig zelf in slechts 2 minuten op de OBD van de auto aangesloten kan worden. “De producten van Nedsoft zijn zeer eenvoudig in gebruik in hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding” volgens Roel Stadt, productmanager bij Fource.

Naast de zakelijke bestelomgeving voor garagisten, zijn de RittenRegistratie oplossingen binnenkort ook beschikbaar voor consumenten via Heuts.nl.

Hugo Kampman: “Eind jaren 90 zijn wij gestart met het bedenken van oplossingen voor zakelijke kilometerregistratie. Sinds 2003 zijn wij ons meer gaan specialiseren in de ontwikkeling van GPS-oplossingen, waarbij wij gebruik maken van een combinatie van zowel hardware als software. Wij willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Vandaag de dag doen we dat met onze betaalbare, kant-en-klare Plug & Play oplossingen. Wij zijn blij dat we samen met onze nieuwe partner Fource onze rittenregistratie- en track & trace oplossingen nóg bereikbaarder maken voor alle garagisten en dealerbedrijven in Nederland.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
De waardering van www.nedsoft.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 766 reviews.