Nedsoft voorziet 8 gloednieuwe Caddy’s van een nieuw kilometerregistratie systeem

Een mooie lokale samenwerking tussen drie Ridderkerkse bedrijven

Zeggelaar Installatietechniek uit Ridderkerk heeft recentelijk haar 8 gloednieuwe Volkswagens Caddy voorzien van kilometerregistratie oplossingen van Nedsoft.

“Met de handige en gebruiksvriendelijke kilometerregistratie oplossingen van Nedsoft wordt onze volledige administratie rondom kilometerregistratie geautomatiseerd, waardoor wij interne processen flink hebben kunnen optimaliseren” aldus Gert-Jan Hooijmeijer, planner en werkvoorbereider bij het Ridderkerkse bedrijf. Naast de kilometerregistratie voor de Belastingdienst, gebruiken we ook andere handige functionaliteiten, zoals de live-volgen functie. Hierbij kunnen we bij een storing direct zien welke collega’s er in de buurt zijn.

Zeggelaar is een elektrotechnisch installatiebedrijf voor onder andere zonnepanelen, brandmeldinstallaties en datanetwerken. De samenwerking tussen de twee Ridderkerkse bedrijven is ontstaan in 2015. Nedsoft voorziet al ruim 6 jaar de bedrijfsauto’s van Zeggelaar van slimme gps-oplossingen, waarbij Zeggelaar op haar beurt de elektrotechniek bij Nedsoft voor haar rekening heeft genomen.

“Dit is een mooi voorbeeld van een lokale samenwerking tussen drie lokale bedrijven, waarbij de bedrijfswagens ook nog eens geleverd zijn door de Ridderkerkse Volkswagen dealer Ames Autobedrijf” aldus Hugo Kampman, eigenaar van Nedsoft.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
De waardering van www.nedsoft.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 766 reviews.