Snelle start

Hoe installeer ik de inbouw tracker van Rittenregistratie Compleet?

Welkom op onze uitleg pagina hoe je jouw Rittenregistratie Compleet tracker installeert! Onze collega Luuk legt in 3 simpele stappen uit hoe je jouw rittenregistratie  snel en gemakkelijk klaar maakt voor gebruik.

Stap 1: Login op het portaal

Stap 2: Maak je account compleet

Deze gegevens dien je vooraf in te voeren om te zorgen dat je rapportages worden goedgekeurd door de Belastingdienst. Als je deze gegevens niet invoert, is je rapportage niet compleet.

Stap 2.1
Klik op het sleutel icoon van je unit.

Stap 2.2
Vul je kenteken van je voertuig in.

Stap 2.3
Vul je huidige kilometerstand in en selecteer het vinkje “Automatisch”.

Stap 2.4
Klik op de OK knop ter bevestiging.

Stap 3: Installeer de inbouw tracker in je voertuig

Heb je gekozen voor een monteur?
Dan kan je deze stap overslaan.

Heb je gekozen voor zelf installeren?
Klik hier voor een aansluitschema voor de inbouwtracker.

Tip: Download de NedTrack app

Er is ook een mobiele app beschikbaar, zo kan ook onderweg je rittengegevens en voertuig locatie bekijken.

Klik op onderstaande button om onze app op jouw toestel te installeren. Of zoek op de zoekterm “Nedtrack” in jouw app store.

Gefeliciteerd, je installatie is voltooid!

Rittenregistratie Compleet is nu klaar voor gebruik. Al je ritten worden nu volledig automatisch bijgehouden volgens de eisen van de Belastingdienst. Je kunt nu zorgeloos de weg op!

Tip: rijdt na het inbouwen een rondje om te controleren of je rit wordt weergegeven in de app of website.

Kom je er niet uit?
Wij helpen je graag verder!

Bel ons via 0180 - 437 568