Snelle start

Hoe installeer ik de inbouw tracker van Rittenregistratie Plus?

Welkom op onze uitleg pagina hoe je jouw Rittenregistratie Plus tracker installeert! Onze collega Luuk legt in 3 simpele stappen uit hoe je jouw rittenregistratie  snel en gemakkelijk klaar maakt voor gebruik.

Stap 1: Download de Rittenregistratie Plus app

Klik op onderstaande button om onze app op jouw toestel te installeren. Of zoek op de zoekterm “Nedsoft” in jouw app store.

Stap 2: Maak een account aan in de app

Heb je de wizzard voltooid? Ga dan door naar stap  3.

Let op: maak eerst je account aan in de app voordat je de inbouw tracker installeert in  je voertuig.

Stap 3: Installeer de inbouw tracker in je voertuig

Heb je gekozen voor een monteur?
Dan kan je deze stap overslaan. Heb je bij je bestelling gekozen voor inbouw? Dan neemt onze monteur contact met je op voor het maken van een inbouwafspraak.

Heb je gekozen voor zelf installeren?
Klik hier voor het aansluitschema voor de inbouw tracker.

Gefeliciteerd, je installatie is voltooid!

Rittenregistratie Plus is nu klaar voor gebruik. Al je ritten worden nu volledig automatisch bijgehouden volgens de eisen van de Belastingdienst. Je kunt nu zorgeloos de weg op!

Tip: rijdt na het inbouwen een rondje om te controleren of je rit wordt weergegeven in de app.

Aan de slag met Rittenregistratie Plus

Kom je er niet uit?
Wij helpen je graag verder!

Neem telefonish contact op met 0180 - 437 568