Search
Search
Close this search box.

Alles over 4G Rittenregistratie

We willen je graag op de hoogte brengen over een belangrijke verandering in het mobiele netwerk. Het 2G netwerk waar mogelijk een aantal van je Nedsoft units op draaien, stoppen eind 2025. 

Wees op tijd voorbereid en stap over naar 4G.

4G? Dit is wat je moet weten

Hier vind je de meest gestelde vragen over het nieuwe 4G netwerk:

Het netwerk waar je Nedsoft tracker op functioneert, draait waarschijnlijk op het 2G netwerk. Omdat 4G nu de norm is voor telematica, wordt 2G steeds minder gebruikt. We verwachten dat de laatste twee providers in Nederland eind 2025 helemaal stoppen met het ondersteunen van 2G.

Heb je bij ons in 2023 een oplossing besteld voor Rittenregistratie of Live tracking, dan is de kans groot dat je al een 4G tracker hebt ontvangen. Heb je bijvoorbeeld  3 jaar geleden Rittenregistratie Plus met een OBD Plug & Play tracker besteld? Dan raden wij aan om een nieuwe 4G tracker bij ons te bestellen.

Ja, zeker! Neem contact op met onze specialisten en vraag naar een aantrekkelijk overstap aanbod! 

Wanneer wordt het 2G netwerk stopgezet?

Aangezien 4G de nieuwe standaard is geworden voor telematica, verdwijnt 2G steeds meer naar de achtergrond. Wij verwachten dat in Nederland eind 2025 er geen ondersteuning meer is voor het 2G netwerk.

Wat zijn de voordelen van 4G trackers?

Met 4G krijg je een moderne technologie die je bedrijf voor lange tijd vooruit helpt. Het zorgt voor een snellere en betrouwbaardere verbinding, met minder wachttijd en de mogelijkheid om meer gegevens te verwerken. Ook werkt het goed samen met nieuwe technologieën die eraan komen.

Met 4G ben je helemaal future-proof en kan je de komende decenia zorgeloos gebruik blijven maken van onze slimme Rittenregistratie en Tracking oplossingen.

Heb je vragen over 4G?

Wij staan voor je klaar om al je vragen over het nieuwe netwerk 4G te beantwoorden. Neem contact met ons op via onderstaande button, onze collega’s vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden!

Winkelwagen
De waardering van www.nedsoft.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 916 reviews.
Scroll naar boven