Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Klantenservice

Hallo! Hoe kan ik je helpen?

Veel gestelde vragen over onze inbouwservice

Ja, als je een technische achtergrond hebt kan je dit prima zelf.

Je ontvangt van ons een instructie (aansluitschema)
Als je bij je bestelling kiest om de inbouw tracker zelf in te bouwen, dan ontvang je van onze collega’s per e-mail een aansluitschema hoe je de tracker het beste kunt aansluiten. Toch hulp nodig? Neem dan contact op met de collega’s van de klantenservice.

Bij het bestellen van een inbouw gps-tracker via Nedsoft.nl bieden wij je de mogelijkheid om direct een gps-tracker aan te schaffen + montage. 

Wat kan ik daarna verwachten?

  1. Nadat we je order hebben verwerkt nemen bij contact op met één van onze monteurs.
  2. Op werkdagen neemt één van onze monteurs binnen 48 uur contact met je op voor het maken van een inbouwafspraak op kantoor of thuis.

Wil je een monteur jouw inbouw tracker(s) laten inbouwen? Maar ben je vergeten die aan te geven bij je bestelling. Geen probleem, onze klantenservice staat voor je klaar. Neem contact op om alsnog een monteur bij te boeken.

De inbouwkosten voor 1 gps inbouwtracker kosten 85,- excl. btw (incl. voorrijkosten). Wil je een systeem laten uitbouwen? Hiervoor rekenen wij 45,- excl. btw.

Je kan ook een gps-tracking systeem laten overbouwen. Onze monteur komt langs om het systeem in het ene voertuig uit te bouwen en vervolgens weer in te bouwen in een andere auto of bus. Kosten voor overbouw zijn € 115,- excl. btw.

*Voor inbouw op de Waddeneilanden geldt een toeslag.

Het grote voordeel van een Nedsoft monteur is dat zij bekend zijn met de hardware en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Door de ruime ervaring is het laten inbouwen van een inbouwsysteem vaak al binnen 1 uur gebeurd. 

In de meeste gevallen zijn onze monteurs binnen 1 uurtje al klaar met het professioneel inbouwen van een gps inbouw tracker van Nedsoft.

Heb je een afspraak staan met de monteur maar komt de afspraak toch niet uit? Als je bent verhindert geef dit dan 2 werkdagen van te voren aan. Wil je de afspraak last minute verzetten of annuleren? Dan rekenen wij  € 25,- excl. btw extra in rekening bovenop de bestaande inbouwkosten.

Je kan ook een gps-tracking systeem laten overbouwen. Onze monteur komt langs om het systeem in het ene voertuig uit te bouwen en vervolgens weer in te bouwen in een andere auto of bus. Kosten voor overbouw zijn € 115,- excl. btw.

Winkelwagen
De waardering van www.nedsoft.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 944 reviews.
Scroll naar boven