Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Soorten gps-trackers bij Nedsoft

Op Nedsoft.nl bieden wij verschillende type gps-trackers aan. Maar wat is nu het verschil tussen deze drie gps-trackers? Op deze pagina vertellen wij je alles over deze drie verschillende type gps-trackers: de Plug & play tracker, de Inbouw tracker en de Asset tracker. Ook geven wij in een handig overzicht aan wat nu precies de verschillen tussen deze trackers zijn. Heb je toch nog vragen? Dan helpen onze collega’s je uiteraard graag verder!

Wat is een Plug & Play tracker?

Onze Plug & play tracker sluit je zelf gemakkelijk in slechts 2 minuten aan op de OBD-poort van je voertuig. Dit is een aansluiting waarmee je toegang hebt tot de software in je auto of bus. Wil je weten waar de obd-poort zit en hoe je deze eenvoudig inplugt? Bekijk hier onze video. 

Je kan er ook voor kiezen een melding te krijgen zodra iemand de Plug & play tracker uit de OBD poort trekt. Let op: dit kan alleen bij Rittenregistratie Compleet.

Zit de obd-poort op een lastige plek?
Optioneel leveren we een obd-verlengkabel (100 cm) mee zodat je hem altijd makkelijk kan in pluggen.

Wat is een Inbouw tracker?

Een inbouw tracker is een type gps-tracker die onzichtbaar wordt ingebouwd in jouw auto, bestelbus, truck of boot. Het voordeel van een inbouw tracker is dat ze door bestuurders niet verwijderd kunnen worden en onzichtbaar zijn weggewerkt en zijn aangesloten op de accu van het voertuig. Tip: je kunt onze inbouw trackers door héél Nederland laten inbouwen door onze vakkundige monteurs.

Wat is een Asset tracker?

Een asset tracker is voorzien van een eigen interne batterij, je hoeft deze dus niet aan te sluiten op een stroombron. Dus, geen kabels of ingewikkelde installatie! Handig, want zo kan je dit type tracker op ieder denkbaar object bevestigen. Bij je bestelling geef je aan hoeveel locaties per dag je wilt ontvangen: 1,2,4, 12 of 24 per dag.

Wist je dat?
Als je de frequentie van een asset tracker instelt op 1 of 2 keer per dag, de kans veel kleiner is dat deze tracker wordt gevonden door criminelen. Ideaal voor het beveiligen van je object!

Wat is het verschil tussen onze gps-trackers?

Met de sabotage functie ontvang je een melding in de app of webportaal zodra de gps-tracker uit je voertuig wordt gehaald.

Winkelwagen
De waardering van www.nedsoft.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 928 reviews.
Scroll naar boven